Selecteer een pagina

Biografie Peer&Pijn

Hoewel de heren nog maar vrij recent de krachten hebben gebundeld, zijn deze feestbeesten als rode draad al jaren elkaars muzikale verwanten. Waar de een vooral bekend is in de wereld van de feestmuziek is de ander vooral bekend vanuit de House muziek. In 2015 zijn ze elkaar weer tegengekomen in het wintersport gebied Westendorf

En toen

Door een leuke samenloop van omstandigheden hadden de heren het uitzinnige idee om samen een showtje weg te geven op de witte toppen van de Oostenrijkse Alpen. Dit werd een onverwachts maar daverend succes! Daarom besloten ze dit veelvuldig te herhalen in Oostenrijk, maar ook in Nederland. Samen zijn zij `Peer&Pijn´. Sindsdien hebben de heren een vol Ahoy, uitverkocht Beursgebouw Eindhoven en een afgeladen Brabanthallen volledig op zijn kop gezet.


We gaan nog even verder

Vanaf het eerste nummer in Oostenrijk is het volle bak feest met `Peer en Pijn´ en het publiek zal dat op elk feest beleven! Peer&Pijn is multi inzetbaar door de verschillende stijlen muziek die zij ten gehore brengen. Van  Tom Jones, Ben Cramer tot aan Brennan Heart niks is ze te gek. Peer&Pijn zijn ideaal voor bedrijfsevenementen, festivals, studentenevents of horeca. Boek nu deze unieke act en ervaar het zelf!